Meditation

Guldet i Dig bjuder in till två sorters meditationer under försommar och sommar

Jag är mycket stolt och glad att äntligen kunna bjuda in Dig till guidade meditationer med inspiration från Diana Coopers och Tim Whilds bok THE ARCHANGEL GUIDE TO ASCENSION, 55 Steps to the Light.

Kring nyår blev jag starkt guidad till att lära mig mer om femte dimensionen och dess tolv chakran som Diana och Tim berättar om i sin bok. Kort sagt har mänskligheten nu tillgång till fler chakran än tidigare, de flesta "nya" (nygamla) ligger ovanför och nedanför vår fysiska kropp och förankrar oss därmed mer både i Moder Jord och i Universum. Jag tog chansen att möta Tim Whild när han gav en kurs i Uppsala i april och fick då hans välsignelse att använda mig av deras bok för att sprida kunskaperna vidare och hjälpa fler människor att komma i medveten kontakt med dessa chakran. Jag berättar kortfattat och guidar i meditationer som för dig i kontakt med och balanserar dina chakran - "gamla" som "nya". Väcker detta något i dig? Varmt välkommen att prova! Inga förkunskaper krävs. (Du behöver inte vara något meditationsproffs!)

Meditationsträffar och liten prova-på-kurs för kontakt med femte dimensionens tolv chakran:

Lördagen den 18 maj 16.00

Lördagen den 1 juni 16.00

Lördagen den 15 juni 16.00

Beräknad tidsåtgång 1½ timme.

Investering 200kr/gång. (Swish, kontant eller faktura.)

Medtag gärna papper och penna.

Anmälan, frågor eller funderingar till elinor@guldetidig.se 0730448636

Tillfällena kommer ha olika innehåll, men utgå från samma grund. Delta gärna i alla tre, men det går naturligtvis också att betrakta dem som fristående om du inte har möjlighet alla tre datum. Det ingår en förteckning av de tolv chakrana och dess egenskaper som kommer att delas ut vid alla tillfällen.

Om det finns ett intresse så bildar jag gärna en grupp för att under hösten jobba vidare utifrån denna skattkammare till bok. Så om det väcker minsta lilla i dig - ta chansen att delta vid minst ett av dessa tillfällen.

---------------

Guldet i Dig bjuder också in till tre fullmånemeditationer i sommartid. Förra sommarens intensiva energiförändringar i samband med fullmåne väckte denna idé till liv, då jag starkt upplevde ett behov av inre stillhet både hos mig själv och många många andra. Energier höjs och vi blir mer klarsynta i grupp. Gruppmeditationer är till gagn för individen, gruppen och jorden. Välkommen att delta med just din unika energi.

Vi möts i fullmånens starka energier och skapar tillsammans utrymme för kontakt med vårt inre. Ett tillfälle att lyssna inåt och medvetet skapa det ditt hjärta längtar efter. Med avstamp i den medvetenhet vi når genom gruppmeditationen sätter vi våra intentioner för det närmsta månvarvet.

Lördagen den 18 maj kl. 18.00

Måndagen den 17 juni kl. 18.00

Tisdagen den 16 juli kl. 18.00

Vi beräknar hålla på 1-1½ timme.

Investering 150kr/gång. (Swish, kontant eller faktura.)

Medtag gärna papper och penna.

Anmälan, frågor eller funderingar till elinor@guldetidig.se 0730448636

Den som läst uppmärksamt ser att båda sorternas meditation startar samma datum. Är du nyfiken på båda - ta chansen att riktigt marinera dig i de välgörande energier som skapas genom gemensam meditation och delta i båda meditationerna den 18 maj för 300 kronor (det bjuds på te och frukt i pausen). Efter detta tillfälle kan du i lugn och ro ta ställning till om du vill delta i den ena eller andra framöver, ingen eller båda. Följ din egen inre vägledning.

Varmt välkommen!

Elinor Mikkelsen

Följ mig gärna i sociala medier:

https://www.facebook.com/GuldetiDig/

https://www.instagram.com/guldetidig/