Kundaliniyoga

Kundaliniyoga - Start 26 augusti 2020

Kundaliniyoga är enkel och kraftfull yogaform som är utformad så att alla kan utföra den. Ett Kundaliniyogapass består av olika fysiska övningar, en längre vila för att integrera övningarna och en avslutande meditation.

För mig är yoga att leva mera närvarande och medvetet och att lägga märke till och uppskatta vardagens små nyanser. Jag blir mera närvarande i nuet av yogan. Yogan är för mig ett verktyg för att ta befälet i mitt liv och på ett enkelt sätt hantera med- och motgångar i livet.

Det gör att när vågorna går höga i mitt liv, kan jag lättare styra och ta de beslut som krävs för att jag ska må så bra som möjligt. Yogan stärker mig både fysiskt och mentalt och gör mig också mera tacksam och uppskattande mot hur livet gestaltar sig.

Jag yogar för det gör att jag blir grundad och stabil i livet. Jag kan kort sagt, lättare leva det liv jag vill. Yogans positiva effekter på mig påverkar givetvis alla runtomkring mig.

Jag trivs med att lära ut Kundaliniyoga för att det är väldigt stimulerande att ge andra redskap för att växa och må bättre i sina liv. Det är också givande att dela mina erfarenheter till andra.

VARMT VÄLKOMMEN! /Kalle

Onsdagar klockan 19.00 - 20.30

26 aug- 16 dec 2020. 17 tillfällen under hösten.

Höstens tema: Mina favoriter – under tretton år har jag regelbundet praktiserat yoga och jag har lärt ut yoga under fem år som utbildad Kundalinyogalärare. Under hösten väljer jag ut mina absoluta favoritpass!

Kostnad:175: -/gång, anmälan till hela kursen ger 20 % rabatt.

Alla är välkomna. För dig som inte provat Kundaliniyoga tidigare, såväl för dig som behöver fördjupa dina kunskaper;

KOM OCH PROVA GRATIS 26 aug, 2 och 9 sept.!

8 platser. Drop in i mån av plats - hör av dig med ett sms dagen innan.

Ledare: Karl Lindeborg; / www.karllindeborg.se

Anmälan: kalle.lindeborg@tele2.se eller sms till 070 7204486


personal/kalle-webb.gif
2018-08/yoga-med-kalle.jpg
2018-12/kalle5.jpg