Yoga och naturkontakt på Lidberga gård 12 september

Yoga och naturkontakt på Lidberga gård, Vallentuna lördag 12/9

Välkommen att inspireras och stärkas av yoga och naturkontakt på en vacker plats i Vallentuna. Här kan du med yogans hjälp slappna av, stärka din kropp och ditt sinne. Du erbjuds ett tillfälle att stanna upp och reflektera tillsammans med andra och med vindens sus, fågelsång och stillhet. Här i frånvaro av storstadens olika ljud blir det lättare att varva ner och höra din inre röst.

YOGAN
Kundaliniyoga är enkel och kraftfull yogaform som är utformad så att alla kan utföra den. Ett Kundaliniyogapass består av olika fysiska övningar, en längre vila för att integrera övningarna och en avslutande meditation. Yoga hjälper till att leva mera närvarande och medvetet och att lägga märke till och uppskatta vardagens små nyanser. Yogan gör dig mera närvarande i nuet. Yogan är ett kraftfullt verktyg att stärka kropp och sinne och kan hjälpa dig att bättre hantera med- och motgångar i livet. Vi har en vacker loge för yogapassen. Vi leder yogapass under för-och eftermiddag.

ÖVNING FÖR EN DJUPARE NATURKONTAKT
Upplevelser i naturen kan vara en stärkande motpol till det snabba tempo de flesta av oss lever i där vi ständigt är på- och uppkopplade via mobiltelefoner och sociala medier. Med metoden Flow Learning™ ger vi dig en möjlighet att helt och fullt vara ”här och nu”. Vi kallar det naturlig närvaro. Flow Learning™ är en enkel, kraftfull metod för lärande i naturen. Den bygger på grundläggande principer om lärande och medvetenhetsträning. Genom metodens fyra steg leder vi dig till en djupare upplevelse av naturen. Det handlar om att väcka din entusiasm, öva på din uppmärksamhet, njuta av upplevelsen och dela inspirationen med andra.

MAT
Ekologisk hemlagad vegansk lunch ingår. Frukt. Maten lagas över öppen eld.

DATUM OCH KOSTNAD: Lördag 12 september kl. 10.00 – 15.00 Pris 650 kr.

ANMÄLAN
Anmäl dig genom att betala in hela kursavgiften på 650 kr till swish 1234779443 eller bankgiro 5070-3388. Ange Narurkontakt vid betalning.
Skicka också ett mail till sofia@sofiayoga.se och berätta att du kommer. Sista anmälningsdag är 1 september.

TA MED
Mjuka yogavänliga kläder, kläder efter väder för våra naturupplevelser.

VÄGBESKRIVNING O ADRESS
Buss 676 från Tekn. Högskolan mot Norrtälje. Busshållplats; Brottby trafikplats, 30 min restid från Stockholm. Vi har biltransport till/från busshållplatsen. Lidberga 3, 186 91 Vallentuna.
kalle.lindeborg@tele2.se 0707 20 44 86, sofia@sofiayoga.se 073 646 89 26

KURSLEDARE
Sofia Flodman Hahn
Sofia föll för Kundaliniyogans kombination av fysiska rörelser som stärker kroppen och dess mentala del som uppmuntrar till andlig utveckling. Hon leder yogapassen med ledorden att upplyfta, omfamna allt och att hålla det yogiska spacet. Sofia är utbildad Kundaliniyogalärare sedan 10 år och har ett stort intresse för healingtekniken Sat Nam Rasayan.

Karl Lindeborg
Yoga och konstnärlig verksamhet finns dagligen i hans liv. Kalle är utbildad vuxenpedagog, Coach/Vägledare och Kundaliniyogalärare. Kalle har arbetat under lång tid som lärare med hållbar utveckling och utomhuspedagogik men hans huvudsakliga arbete är i dag som konstnär. Sedan fyra år arbetar han som Kundaliniyogalärare i Vallentuna.

Vi följer FOHM:s rekommendationer och kommer att ha ett max antal deltagare. Yogan hålls på ett loft med god naturlig ventilation. Naturövningen och lunch hålls utomhus.

Varmt välkommen med din anmälan!
Sofia & Kalle